Over ARDS

De ‘ARDS Business Companion’-service

Grenzeloos gezelschap

Jouw uitdagende baan brengt je overal naartoe. De wereld – je werkterrein – ligt aan je voeten. En dus vlieg je na die vergadering in Rome door naar Helsinki om daar een mooi contract binnen te slepen. Ook in eigen land reis je van noord naar zuid en van west naar oost. Je werk biedt grenzeloze uitdagingen. Maar je staat er wel vaak alleen voor. Een bewuste keuze: succes is nu eenmaal de optelsom van werken, werken en nog eens werken.

Business Class

Behoefte aan een representatieve secondant aan de vergader- of onderhandelingstafel? Als powervrouw sta jij natuurlijk je mannetje. Toch kan het prettig zijn om een sparringpartner (m/v) aan je zijde te weten. Zeker als de klant een meerkoppige afvaardiging stuurt. Zo kom je zakelijk nog steviger voor de dag en laat je een sensationele indruk achter.

Social Business

Vanzelfsprekend ben je niet alleen een succesvolle zakenvrouw; je bent ook mens. En mensen gedijen bij mensen om zich heen. Zeker als je ergens verblijft waar je niet kunt terugvallen op familie of vrienden. Dan heb je soms behoefte aan een interessante gesprekspartner (m/v): om mee te praten, te winkelen of te dineren. Iemand met wie je de stad of streek eens door een niet-zakelijke bril kunt bekijken. Tijdens je schaarse vrije tijd even de teugels laten vieren, in sympathiek en boeiend gezelschap met wie je voor de dag kunt komen.

Passend gezelschap

ARDS Business Companion regelt voor jou − in binnen- of buitenland, wanneer het jou uitkomt − aangenaam zakelijk gezelschap dat bij je past. Onze Companions zijn charmante, breed geïnteresseerde mannen en vrouwen. Zij bieden prettig gezelschap op wie je kunt vertrouwen.